Nu kommer hösten
Ninja senaste värmepumpen från Mitsubishi Electric

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare. NINJA är enkel att installera, får plats överallt och passar perfekt till nya rum, garage, sommarstugor eller andra favoritplatser. NINJA är osynligt effektiv - och redo för allt.

Inbyggd WiFi
Med inbyggd WiFi kan du lätt styra SOLID med vår MELCloud applikation. Oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande.
 
* Ingår endast i inomhusdelar med modellbeteckning MSZ-AP VGK.

Underhållsvärme
SOLID håller ditt hem varmt och frostfritt hela vintern. Med underhållsvärme väljer du själv önskad temperatur steglöst från +10 ºC till +31 ºC.

R32  Miljövänligare köldmedium
Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare.


Mitsubishi Electric

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.
Läs mer här .....

Fujitsu

LMCBN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare.
LMCBN är driftssäker och energibesparande. En säker investering som både reducerar energiförbrukningen samt förbättrar komforten

Läs mer här......

Bosch

Bosch bästa luft/luft-värmepump är också den mest kraftfulla. Med turbofunktionen kan du värma upp huset på c:a 20 minuter. Samtidigt kan den mer än halvera utgifterna för uppvärmning i ett typiskt eluppvärmt hus. Den extremt kompakta inomhusenheten är bara 26 cm hög, vilket gör den lättplacerad. Den får exempelvis ofta plats ovanför innerdörrar och fönster.

Läs mer här.....

Våra kunder


Förbränningstoa

Cinderella Comfort Display

Marknadens modernaste eltoalett där urin och fekalier förbränns vid hög temperatur. En miljövänlig toalett som är perfekt för ditt fritidshus.

Läs mer här .....

Luftavfuktare.

Detär mycket som påverkar oss i vår hemmiljö. Fukt är en faktor som vi kanske inte lägger någon speciell notis om.
Men vistas man allt för länge i en fuktig miljö blir det både hälsofarligt för dig och kan ge upphov till skador på huset.
Hos Mitsubishi Villavärme hittar du fuktreducerande produkter.

Läs mer här.....

Miniventilation

Många hus är helt enkelt för täta och måste luftas ofta för att få en bra inomhusmiljö. Miniventilation vädrar effektivt och ger samtidigt tillbaka upp till 80% av värmen till huset. Till skillnad från ett eller flera öppna fönster där värmeförlusten blir enormt stor, speciellt i höst- och vintertid


Läs mer här.......

Air Patrol en av många tillbehör

Tbh Värmepump

 Vi kan erbjuda ett antal tillbehör för din värmepump.
Allt från rengöring till värmepumpsskydd för värmepumpar
Fjärrstyrningar mm

Läs mer här......