Fujitsu

Design LTCN

Design Nordic Inverter LTCN

Fujitsus värmepump LTCN har en ny prisbelönt design som gör den till mer än bara en värmepump. Men den är inte bara elegant och lättplacerad, den är effektiv också. LTCN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare.

Den nya slimmade designen gör inomhusenheten, som bara är 185 mm djup, lättplacerad i alla miljöer. Men LTCN är inte bara tidlöst elegant, den har många smarta funktioner som både gör den enkel att använda och effektiv när det gäller energibesparing samt mycket hög värmekapacitet även vid mycket låga temperaturer.Fujitsus värmepump LTCN

Se bruksanvisning

Slim Nordic LMCBN

Slim Nordic Inverter LMCBN
Slim Nordic Inverter LMCBN är en vidareutveckling av vår storsäljare LECAN. Det är ett mycket tystgående aggregat som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna en ännu effektivare spridning av
värmen eller kylan.

LMCBN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare.

LMCBN är driftssäker och energibesparande. En säker investering som både reducerar energiförbrukningen samt förbättrar komforten.
Underhållsvärme med ett knapptryck
Rumstemperaturen kan med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen ställas in till +10°C underhållsvärme.

LMCBNs innedel mäter endast 268x840 mm, vilket gör den mycket lättplacerad i alla typer av innemiljöer. Det gör den också mycket lämplig som utbytespump för äldre värmepumpar.

Se bruksanvisning

Nordic Inverter  LVCN

Fujitsus golvmodell
är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i hemmet eller på kontoret. Golvmodellens lågt placerade inomhusdel ger en skön värmespridning i hela rummet och den förbättrar din inomhusmiljö högst väsentligt tack vare sitt antiallergena enzymfilter som fångar upp kvalster, damm, pollen och andra partiklar. LVCN har en unik Norden-anpassning som utvecklat värmefunktionen och den har mycket hög värmekapacitet, ända ner till -30°C.


Se bruksanvisning