Mitsubishi Electric

MSZ-FT 25/35 /50
Ninja

NINJA gör sitt jobb, smidigt och tyst
En ninja i Japan var smidig, tyst och någon som genomförde sitt uppdrag utan att dra till sig uppmärksamhet eller ta plats. Precis som vår värmepump NINJA. Ett tyst och effektivt kraftpaket.
Beroende på driftläge kan du komma ner till så låg ljudnivå som 19 decibel, som ungefär motsvarar ljudnivån på en viskning.

Broscyr FT / Ninja

Multisplit

Flexibel lösning
Varmt och mysigt i vardagsrummet, svalt och skönt i sovkammaren och en temperatur anpassad för matlagning och stök i köket. Det är inte längre någon svår sak att ordna; nu kan du välja själv hur du vill ha det. Med vår MultiSplit-värmepump kan du hänga på upp till fem stycken individuellt reglerbara inomhusaggregat på en enda utomhusdel.

Broschyr MultiSplit MXZ

MSZ-KW 25 - 35

Lättplacerad och energieffektiv
Vår första golvplacerade luftvärmepump med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen. Inomhusenhetens kompakta format för den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad.
Broschyr KW

MSZ-AP 25 35 50

GURU – den stabila värmepumpen

GURU passar perfekt i den mindre villan, sommarstugan eller för dig som vill ha värme i garaget.

En luft-luftvärmepump tar vara på värmeenergin från utomhusluften och omvandlar den till värme i ditt hem som sprids i huset genom en fläkt. Den värme som kommer från luft-luftvärmepumpen är med andra ord förnybar och fossilfri. Samtidigt kan du spara mellan 30–70 procent i uppvärmningskostnader, beroende på hur husets förutsättningar. Hur mycket du kan spara hjälper din återförsäljare dig att räkna ut.


Broschyr MSZ-AY

MSZ-EF 25 / 35

Grym teknik i snygg förpackning
Luftvärmepumpen Kirigamine Zen för tankarna till ett modernt konstverk, en installation som väcker uppmärksamhet och förvåning. Kan verkligen en inomhusdel till en luftvärmepump se ut så här? Bli inte förvånad om Kirigamine Zen till och med blir ditt hems snyggaste inredningsdetalj.

Unika funktioner
Weekly timer är funktionen som gör att du kan ställa in värmepumpen på veckobasis för lägsta energikostand och högsta komfort. Fläktläge gör att du kan använda endast fläkten för ökad luftcirkulation. 10°C funktionen gör den till det perfekta valet för alla typer av hus där du vill ha en konstant och lite lägre grundvärme även när du inte är där, för att sedan snabbt och effektivt höja temperaturen när du själv är på plats.
Broschyr MSZ-EF


Mitsubishi Electric MZ-RW Sumo


MSZ-RW 25/35/50
Sumo
SUMO är vår starkaste, uthålligaste och mest funktionsrika luftvärmepump som värmer riktigt stora utrymmen. Du får en urkraft som är skapad för att stå emot nästan vilka krafter som än pressar på och som ger pålitlig värme även när det råder extremkyla runt -35 grader. Förstås kommer den med alla smarta funktioner du vill ha på en modern luft-luftvärmepump i premiumsegmentet: I-see Sensor, Cirkulationsläge, Nattläge, wifi och mycket mer. Välj SUMO och upplev vad subarktisk motståndskraft innebär.
Broschyr Sumo


LN 25/35/50 HERO

HERO – Vardagshjälten
HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.

Broschyr Hero

R 32

R32 – Miljövänligare köldmedium
Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare