Mitsubshi Electric

EcoDan

Starkast enligt Energimyndigheten
Mitsubishi Electric har för vana att alltid testa sina värmepumpar. För kundens skull men även för vår egen skull. Vi vill givetvis att våra värmepumpar skall vara lönsamma i längden och ett optimat val för kunden.
 
Testet visar att det finns stora besparingar att göra för den som installerar en luft/vattenvärmepump från Mitsubishi Electric. Till skillnad från många andra värmepumpar är kompressorn hos Ecodan varvtalsstyrd vilket bidrar till den goda energieffektiviteten.
Ecodan är enligt Energimyndigheten en av de starkaste på marknaden!
Läs om testresultatet på vår Ecodan och jämför med andra luft-vattenvärmepumpar. Broschyr EcodanGaranti

5 års garanti

5-års garanti
Ecodan är utvecklad för att möta framtidens krav på varmvatten och uppvärmning. Lätt att installera, energisnål och unik värmeeffekt – Ecodan är idealisk för både planeraren, installatören och användaren. Ecodan Next Generation sparar pengar, energi och är skonsam mot miljön. För din trygghet följer en 5-årig garanti med vid ditt köp av Ecodan som är installerad av certifierad kylinstallatör och monterade under föreskrivna förhållanden.

Ecolabel

Blomman

Märkt med Ecolabel
EU Ecolabel, även känd som “Blomman” på grund av sin logotyp, betecknar produkter och tjänster med överlägsen miljöprestanda. Produkter med etiketten är certifierade för att uppfylla EU-omfattande miljökriterier och efterlevnaden verifieras av en oberoende godkänd organisation.
 
Utedelarna till Ecodan är märkta med Ecolabel