Bosch

Compress 6000AW

Compress 6000AW
Med Compress 6000 AW har vi samlat vår långa och breda erfarenhet av värmepumpsteknologi och skapat en helt ny plattform för framtidens luft/vattenvärmepumpar. En mängd innovationer och flera nya patent sänker ljudnivån, ökar livslängden, maximerar energieffektiviteten och ger flera andra fördelar som sätter en helt ny standard på marknaden. Smart konstruktion och varvtalsstyrd kompressor ger markant bättre besparing. Inbyggd fjärrstyrningsmodul.

Se vidare information värmepumpar

Garanti

6 års total fabriksgaranti

6 års total fabriksgaranti.
När du köper en värmepump från oss får du minst 3 års fabriksgaranti. Det betyder fullt ansvar från vår sida: Du betalar inga premier för skyddet – och du får varken betala självrisk eller stå för värdeminskningsavdrag om något skulle hända (i motsats till många försäkringar). Garantin omfattar inte bara själva värmepumpen, utan alla delar från oss som samtidigt installeras i hela ditt nya värmesystem.
Och om du köper av en Bosch VärmePartner eller annan godkänd installatör dubblerar vi det och lämnar hela 6 års garanti! Varför det? Jo, det ena skälet är att vi vet att anläggningen då både är dimensionerad och installerad enligt våra anvisningar av en välutbildad och ansvarsfull installatör. Det andra skälet är för att du ska vara extra trygg när du gjort det kloka valet. En Bosch.
Det enda vi kräver av dig är två kontrollbesiktningar av anläggningen under garantiperioden. Men det tar din VärmePartner hand om!

Läs mer .......

Miljö

Förnyelsebar energi

Förnyelsebar energi med tanke på framtiden
Våra värmepumpar och solvärmesystem hämtar sin energi från naturen. Lagrad solvärme i berg, jord vatten eller luft används optimalt av våra värmepumpar. I solvärmesystemen utnyttjas solens värme mer direkt. Solen är en naturlig – och gratis – energikälla som är förnyelsebar. För dig som tänker på framtiden – och på din ekonomi i dag – är energisparlösningar från Bosch ett bra val

Läs mer .......